Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Henkilökunnan kirjautuminen
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Impact of enzymatic hydrolysis on the nutrients, phytochemicals and sensory properties of oil hemp seed cake (Cannabis sativa L. FINOLA variety)

Pap, Nora; Hamberg, Leena; Pihlava, Juha-Matti; Hellström, Jarkko; Mattila, Pirjo; Eurola, Merja; Pihlanto, Anne (2020)

 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Pap, Nora
Hamberg, Leena
Pihlava, Juha-Matti
Hellström, Jarkko
Mattila, Pirjo
Eurola, Merja
Pihlanto, Anne

Julkaisusarja
Food Chemistry

Volyymi
320

Sivut
10 p.


Elsevier BV
2020
doi:10.1016/j.foodchem.2020.126530
Näytä kaikki kuvailutiedot
Collections
  • Julkaisut [83035]
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste