Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Malolactic fermentation in four varieties of sea buckthorn (Hippophaë rhamnoides L.)

Tiitinen, Katja; Vahvaselkä, Marjatta; Laakso, Simo; Kallio, Heikki (2007)

 
Tweet refworks
 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Tiitinen, Katja
Vahvaselkä, Marjatta
Laakso, Simo
Kallio, Heikki

Julkaisusarja
European Food Research and Technology

Volyymi
224

Numero
6

Sivut
725–732


Springer-Verlag
2007
doi:10.1007/s00217-006-0365-2
Näytä kaikki kuvailutiedot
Collections
  • Julkaisut [81066]
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta

Omat tiedot

Kirjaudu sisäänRekisteröidy
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste