Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Henkilökunnan kirjautuminen
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Malolactic fermentation in sea buckthorn (Hippophaë rhamnoides L.) juice processing

Tiitinen, Katja; Vahvaselkä, Marjatta; Hakala, Mari; Laakso, Simo; Kallio, Heikki (2006)

 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Tiitinen, Katja
Vahvaselkä, Marjatta
Hakala, Mari
Laakso, Simo
Kallio, Heikki

Julkaisusarja
European Food Research and Technology

Volyymi
222

Numero
5-6

Sivut
686–691


Springer-Verlag
2006
doi:10.1007/s00217-005-0163-2
Näytä kaikki kuvailutiedot
Collections
  • Julkaisut [83053]
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste