Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Microbially Safe Utilization of Non-Inactivated Oats (Avena sativa L.) for Production of Conjugated Linoleic Acid

Vahvaselkä, Marjatta; Lehtinen, Pekka; Laakso, Simo (2006)

 
Tweet refworks
 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Vahvaselkä, Marjatta
Lehtinen, Pekka
Laakso, Simo

Julkaisusarja
Journal of Agricultural and Food Chemistry

Volyymi
54

Numero
3

Sivut
963-967


American Chemical Society
2006
doi:10.1021/jf052161y
Näytä kaikki kuvailutiedot
Collections
  • Julkaisut [81023]
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta

Omat tiedot

Kirjaudu sisäänRekisteröidy
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste