Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Henkilökunnan kirjautuminen
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Enrichment of Conjugated Linoleic Acid in Oats (Avena sativa L.) by Microbial Isomerization

Vahvaselkä, Marjatta; Lehtinen, Pekka; Sippola, Soili; Laakso, Simo (2004)

 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Vahvaselkä, Marjatta
Lehtinen, Pekka
Sippola, Soili
Laakso, Simo

Julkaisusarja
Journal of Agricultural and Food Chemistry

Volyymi
52

Numero
6

Sivut
1749-1752

Sivut
1749-1752


American Chemical Society
2004
doi:10.1021/jf034996j
Näytä kaikki kuvailutiedot
Collections
  • Julkaisut [83053]
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste