Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Management and mitigation of health risks associated with the occurrence of mycotoxins along the maize value chain in two counties in Kenya

Kang’ethe, E K; Korhonen, H; Marimba, K A; Nduhiu, G; Mungatu, J K; Okoth, S A; Joutsjoki, V; Wamae, L W; Shalo, P (2017)

 
Tweet refworks
 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Kang’ethe, E K
Korhonen, H
Marimba, K A
Nduhiu, G
Mungatu, J K
Okoth, S A
Joutsjoki, V
Wamae, L W
Shalo, P

Julkaisusarja
Food Quality and Safety

Volyymi
1

Numero
4

Sivut
268-274


Oxford University Press (OUP)
2017
doi:10.1093/fqsafe/fyx025
Näytä kaikki kuvailutiedot
Collections
  • Julkaisut [81066]
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta

Omat tiedot

Kirjaudu sisäänRekisteröidy
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste