Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Henkilökunnan kirjautuminen
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Time-dependent self-association of spruce galactoglucomannans depends on pH and mechanical shearing

Bhattarai, Mamata; Valoppi, Fabio; Hirvonen, Sami-Pekka; Hietala, Sami; Kilpeläinen, Petri; Aseyev, Vladimir; Mikkonen, Kirsi S. (2020)

 
Avaa tiedosto
Bhattarai_et_al_2020.pdf (2.416Mt)
Lataukset 


Bhattarai, Mamata
Valoppi, Fabio
Hirvonen, Sami-Pekka
Hietala, Sami
Kilpeläinen, Petri
Aseyev, Vladimir
Mikkonen, Kirsi S.

Julkaisusarja
Food Hydrocolloids

Volyymi
102

Sivut
12 p.


Elsevier BV
2020
doi:10.1016/j.foodhyd.2019.105607
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on
http://urn.fi/URN:NBN:fi-fe202001071426
Collections
  • Julkaisut [82788]
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste