Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Henkilökunnan kirjautuminen
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Lipid oxidation inhibition capacity of plant extracts and powders in a processed meat model system

Burri, Stina C.M.; Ekholm, Anders; Bleive, Uko; Püssa, Tõnu; Jensen, Martin; Hellström, Jarkko; Mäkinen, Sari; Korpinen, Risto; Mattila, Pirjo H.; Radenkovs, Vitalijs; Segliņa, Dalija; Håkansson, Åsa; Rumpunen, Kimmo; Tornberg, Eva (2020)

 
Avaa tiedosto
Burri_et_al_2019.pdf (674.4Kt)
Lataukset 


Burri, Stina C.M.
Ekholm, Anders
Bleive, Uko
Püssa, Tõnu
Jensen, Martin
Hellström, Jarkko
Mäkinen, Sari
Korpinen, Risto
Mattila, Pirjo H.
Radenkovs, Vitalijs
Segliņa, Dalija
Håkansson, Åsa
Rumpunen, Kimmo
Tornberg, Eva

Julkaisusarja
Meat Science

Volyymi
162

Sivut
9 p.


Elsevier BV
2020
doi:10.1016/j.meatsci.2019.108033
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on
http://urn.fi/URN:NBN:fi-fe2019121948917
Collections
  • Julkaisut [87133]
jukuri@luke.fi | Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta
jukuri@luke.fi | Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus