Lipid oxidation inhibition capacity of plant extracts and powders in a processed meat model system
Burri, Stina C.M.; Ekholm, Anders; Bleive, Uko; Püssa, Tõnu; Jensen, Martin; Hellström, Jarkko; Mäkinen, Sari; Korpinen, Risto; Mattila, Pirjo H.; Radenkovs, Vitalijs; Segliņa, Dalija; Håkansson, Åsa; Rumpunen, Kimmo; Tornberg, Eva (2020)
Burri, Stina C.M.
Ekholm, Anders
Bleive, Uko
Püssa, Tõnu
Jensen, Martin
Hellström, Jarkko
Mäkinen, Sari
Korpinen, Risto
Mattila, Pirjo H.
Radenkovs, Vitalijs
Segliņa, Dalija
Håkansson, Åsa
Rumpunen, Kimmo
Tornberg, Eva
Julkaisusarja
Meat Science
Volyymi
162
Sivut
9 p.
Elsevier BV
2020