Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Microbial processing for nutritional enhancement of plant based products

Kahala, Minna; Joutsjoki, Vesa; Blasco, Lucia; Porcellato, Davide; Nurmi, Markus; Pihlanto, Anne (2019)

 
Tweet refworks
 
URI
http://www.cinsa.unipr.it/index.php/it/

Kahala, Minna
Joutsjoki, Vesa
Blasco, Lucia
Porcellato, Davide
Nurmi, Markus
Pihlanto, Anne
Toimittajat
Nelson Marmiroli, Maurizio Filippo Acciarri, Lanfranco Masotti

Sivut
p. 31


Univestità di Parma, Consorzio Interuniversitario Nazionale per le Scienze Ambientali
2019
Näytä kaikki kuvailutiedot
Collections
  • Julkaisut [81061]
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta

Omat tiedot

Kirjaudu sisäänRekisteröidy
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste