Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Multivariate effects of Chinese keemun black tea grades (Camellia sinensis var. sinensis) on the phenolic composition, antioxidant, antihemolytic and cytotoxic/cytoprotection activities

Zhang, Liang; Santos, Jânio Sousa; Cruz, Thiago Mendanha; Marques, Mariza Boscacci; do Carmo, Mariana Araújo Vieira; Azevedo, Luciana; Wang, Yijun; Granato, Daniel (2019)

 
Tweet refworks
 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Zhang, Liang
Santos, Jânio Sousa
Cruz, Thiago Mendanha
Marques, Mariza Boscacci
do Carmo, Mariana Araújo Vieira
Azevedo, Luciana
Wang, Yijun
Granato, Daniel

Julkaisusarja
Food Research International

Volyymi
125

Sivut
108516


Elsevier BV
2019
doi:10.1016/j.foodres.2019.108516
Näytä kaikki kuvailutiedot
Collections
  • Julkaisut [81050]
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta

Omat tiedot

Kirjaudu sisäänRekisteröidy
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste