Multivariate effects of Chinese keemun black tea grades (Camellia sinensis var. sinensis) on the phenolic composition, antioxidant, antihemolytic and cytotoxic/cytoprotection activities
Zhang, Liang; Santos, Jânio Sousa; Cruz, Thiago Mendanha; Marques, Mariza Boscacci; do Carmo, Mariana Araújo Vieira; Azevedo, Luciana; Wang, Yijun; Granato, Daniel (2019)
Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.
Zhang, Liang
Santos, Jânio Sousa
Cruz, Thiago Mendanha
Marques, Mariza Boscacci
do Carmo, Mariana Araújo Vieira
Azevedo, Luciana
Wang, Yijun
Granato, Daniel
Julkaisusarja
Food Research International
Volyymi
125
Sivut
108516
Elsevier BV
2019
Collections
- Julkaisut [86800]