Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Chemometric Authentication of Brazilian Coffees Based on Chemical Profiling

Monteiro, Pablo Inocêncio; Santos, Jânio Sousa; Rodionova, Oxana Ye; Pomerantsev, Alexey; Chaves, Eduardo Sidinei; Rosso, Neiva Deliberali; Granato, Daniel (2019)

 
Tweet refworks
 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Monteiro, Pablo Inocêncio
Santos, Jânio Sousa
Rodionova, Oxana Ye
Pomerantsev, Alexey
Chaves, Eduardo Sidinei
Rosso, Neiva Deliberali
Granato, Daniel

Julkaisusarja
Journal of Food Science

Volyymi
84

Numero
11

Sivut
3099-3108


Wiley
2019
doi:10.1111/1750-3841.14815
Näytä kaikki kuvailutiedot
Collections
  • Julkaisut [81056]
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta

Omat tiedot

Kirjaudu sisäänRekisteröidy
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste