Fermented whey dairy beverage offers protection against Salmonella enterica ssp. enterica serovar Typhimurium infection in mice
Cordeiro, M.A.; Souza, E.L.S.; Arantes, R.M.E.; Balthazar, C.F.; Guimarães, J.T.; Scudino, H.; Silva, H.L.A.; Rocha, R.S.; Freitas, M.Q.; Esmerino, E.A.; Silva, M.C.; Pimentel, T.C.; Granato, D.; Costa, R.G.B.; Cruz, A.G.; Martins, F.S. (2019)
Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.
Cordeiro, M.A.
Souza, E.L.S.
Arantes, R.M.E.
Balthazar, C.F.
Guimarães, J.T.
Scudino, H.
Silva, H.L.A.
Rocha, R.S.
Freitas, M.Q.
Esmerino, E.A.
Silva, M.C.
Pimentel, T.C.
Granato, D.
Costa, R.G.B.
Cruz, A.G.
Martins, F.S.
Julkaisusarja
Journal of Dairy Science
Volyymi
102
Numero
8
Sivut
6756-6765
Elsevier
2019
Collections
- Julkaisut [85599]