Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Henkilökunnan kirjautuminen
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Probiotic Prato cheese attenuates cigarette smoke-induced injuries in mice

Vasconcelos, Felipe M.; Silva, Hugo L.A.; Poso, Sara M.V.; Barroso, Marina V.; Lanzetti, Manuella; Rocha, Ramon S.; Graça, Juliana S.; Esmerino, Erick A.; Freitas, Monica Q.; Silva, Marcia C.; Raices, Renata S.L.; Granato, Daniel; Pimentel, Tatiana C.; Sant'Ana, Anderson S.; Cruz, Adriano G.; Valença, Samuel S. (2019)

 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Vasconcelos, Felipe M.
Silva, Hugo L.A.
Poso, Sara M.V.
Barroso, Marina V.
Lanzetti, Manuella
Rocha, Ramon S.
Graça, Juliana S.
Esmerino, Erick A.
Freitas, Monica Q.
Silva, Marcia C.
Raices, Renata S.L.
Granato, Daniel
Pimentel, Tatiana C.
Sant'Ana, Anderson S.
Cruz, Adriano G.
Valença, Samuel S.

Julkaisusarja
Food Research International

Volyymi
123

Sivut
697-703


Elsevier
2019
doi:10.1016/j.foodres.2019.06.001
Näytä kaikki kuvailutiedot
Collections
  • Julkaisut [82788]
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste