Probiotic Prato cheese attenuates cigarette smoke-induced injuries in mice
Vasconcelos, Felipe M.; Silva, Hugo L.A.; Poso, Sara M.V.; Barroso, Marina V.; Lanzetti, Manuella; Rocha, Ramon S.; Graça, Juliana S.; Esmerino, Erick A.; Freitas, Monica Q.; Silva, Marcia C.; Raices, Renata S.L.; Granato, Daniel; Pimentel, Tatiana C.; Sant'Ana, Anderson S.; Cruz, Adriano G.; Valença, Samuel S. (2019)
Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.
Vasconcelos, Felipe M.
Silva, Hugo L.A.
Poso, Sara M.V.
Barroso, Marina V.
Lanzetti, Manuella
Rocha, Ramon S.
Graça, Juliana S.
Esmerino, Erick A.
Freitas, Monica Q.
Silva, Marcia C.
Raices, Renata S.L.
Granato, Daniel
Pimentel, Tatiana C.
Sant'Ana, Anderson S.
Cruz, Adriano G.
Valença, Samuel S.
Julkaisusarja
Food Research International
Volyymi
123
Sivut
697-703
Elsevier
2019
Collections
- Julkaisut [85628]