Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Henkilökunnan kirjautuminen
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Phenolic-rich Petit Suisse cheese manufactured with organic Bordeaux grape juice, skin, and seed extract: Technological, sensory, and functional properties

Turnes Pasini Deolindo, Carolina; Inocêncio Monteiro, Pablo; Sousa Santos, Jânio; Gomes Cruz, Adriano; da Silva, Márcia Cristina; Granato, Daniel (2019)

 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Turnes Pasini Deolindo, Carolina
Inocêncio Monteiro, Pablo
Sousa Santos, Jânio
Gomes Cruz, Adriano
da Silva, Márcia Cristina
Granato, Daniel

Julkaisusarja
LWT - Food Science and Technology

Volyymi
115

Sivut
7 p.


Elsevier
2019
doi:10.1016/j.lwt.2019.108493
Näytä kaikki kuvailutiedot

Kuvaus

Article id 108493.
Collections
  • Julkaisut [87133]
jukuri@luke.fi | Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta
jukuri@luke.fi | Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus