Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Probiotic Food Development: An Updated Review Based on Technological Advancement

Granato, Daniel; Nazzaro, Filomena; Colombo Pimentel, Tatiana; Almeida Esmerino, Erick; Gomes da Cruz, Adriano (2019)

 
Tweet refworks
 
URI
https://www.elsevier.com/books/encyclopedia-of-food-security-and-sustainability/ferranti/978-0-12-812687-5

Granato, Daniel
Nazzaro, Filomena
Colombo Pimentel, Tatiana
Almeida Esmerino, Erick
Gomes da Cruz, Adriano

Sivut
422-428


Elsevier
2019
Näytä kaikki kuvailutiedot
Collections
  • Julkaisut [81061]
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta

Omat tiedot

Kirjaudu sisäänRekisteröidy
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste