Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Henkilökunnan kirjautuminen
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

An overview of organosulfur compounds from Allium spp.: From processing and preservation to evaluation of their bioavailability, antimicrobial, and anti-inflammatory properties

Putnik, Predrag; Gabrić, Domagoj; Roohinejad, Shahin; Barbad, Francisco J.; Granato, Daniel; Mallikarjunan, Kumar; Lorenzo, José M.; Bursać Kovačevića, Danijela (2019)

 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Putnik, Predrag
Gabrić, Domagoj
Roohinejad, Shahin
Barbad, Francisco J.
Granato, Daniel
Mallikarjunan, Kumar
Lorenzo, José M.
Bursać Kovačevića, Danijela

Julkaisusarja
Food Chemistry

Volyymi
276

Sivut
680-691


Elsevier
2019
doi:10.1016/j.foodchem.2018.10.068
Näytä kaikki kuvailutiedot
Collections
  • Julkaisut [87085]
jukuri@luke.fi | Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta
jukuri@luke.fi | Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus