Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Henkilökunnan kirjautuminen
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Effect of Feeding Cows with Unsaturated Fatty Acid Sources on Milk Production, Milk Composition, Milk Fatty Acid Profile, and Physicochemical and Sensory Characteristics of Ice Cream

Vargas-Bello-Pérez, Einar; Cancino-Padilla, Nathaly; Geldsetzer-Mendoza, Carolina; Vyhmeister, Stefanie; Sol Morales, María; Leskinen, Heidi; Romero, Jaime; Garnsworthy, Philip C.; Ibáñez, Rodrigo A. (2019)

 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Vargas-Bello-Pérez, Einar
Cancino-Padilla, Nathaly
Geldsetzer-Mendoza, Carolina
Vyhmeister, Stefanie
Sol Morales, María
Leskinen, Heidi
Romero, Jaime
Garnsworthy, Philip C.
Ibáñez, Rodrigo A.

Julkaisusarja
Animals

Volyymi
9

Numero
8

Sivut
13 p.


MDPI
2019
doi:10.3390/ani9080568
Näytä kaikki kuvailutiedot

Kuvaus

Article id 568.
Collections
  • Julkaisut [87088]
jukuri@luke.fi | Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta
jukuri@luke.fi | Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus