Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Henkilökunnan kirjautuminen
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Fermentation quality and aerobic stability of low moisture-crimped wheat grains manipulated by organic acid-based additives

Franco, Marcia; Stefanski, Tomasz; Jalava, Taina; Kuoppala, Kaisa; Huuskonen, Arto; Rinne, Marketta (2019)

 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Franco, Marcia
Stefanski, Tomasz
Jalava, Taina
Kuoppala, Kaisa
Huuskonen, Arto
Rinne, Marketta

Julkaisusarja
The Journal of Agricultural Science

Volyymi
157

Numero
3

Sivut
245-253


Cambridge University Press
2019
doi:10.1017/S0021859619000546
Näytä kaikki kuvailutiedot
Collections
  • Julkaisut [87088]
jukuri@luke.fi | Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta
jukuri@luke.fi | Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus