• Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Carrot by-product fermentation quality and aerobic spoilage could be modified with silage additives

Rinne, Marketta; Franco, Marcia; Jalava, Taina; Järvenpää, Eila; Kahala, Minna; Blasco, Lucia; Siljander-Rasi, Hilkka; Kuoppala, Kaisa (2019)

 
Tweet Linkki tietueeseen
 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Rinne, Marketta
Franco, Marcia
Jalava, Taina
Järvenpää, Eila
Kahala, Minna
Blasco, Lucia
Siljander-Rasi, Hilkka
Kuoppala, Kaisa

Julkaisusarja
Agricultural and Food Science

Volyymi
28

Numero
2

Sivut
59-69


Agricultural and Food Science (AFSci)
2019
doi:10.23986/afsci.79829
Näytä kaikki kuvailutiedot
Collections
  • Julkaisut [78948]
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta

Omat tiedot

Kirjaudu sisäänRekisteröidy
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto