Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Henkilökunnan kirjautuminen
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Edible films based on milk proteins release effectively active immunoglobulins

Rantamäki, Pirjo; Loimaranta, Vuokko; Vasara, Erkki; Latva-Koivisto, Jari; Korhonen, Hannu; Tenovuo, Jorma; Marnila, Pertti (2019)

 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Rantamäki, Pirjo
Loimaranta, Vuokko
Vasara, Erkki
Latva-Koivisto, Jari
Korhonen, Hannu
Tenovuo, Jorma
Marnila, Pertti

Julkaisusarja
Food Quality and Safety

Volyymi
3

Numero
1

Sivut
23-34


Oxford University Press (OUP)
2019
doi:10.1093/fqsafe/fyy027
Näytä kaikki kuvailutiedot
Collections
  • Julkaisut [82826]
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste