Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Henkilökunnan kirjautuminen
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Spruce galactoglucomannan-stabilized emulsions as essential fatty acid delivery systems for functionalized drinkable yogurt and oat-based beverage

Valoppi, Fabio; Maina, Ndegwa; Allén, Marja; Miglioli, Roberta; Kilpeläinen, Petri O.; Mikkonen, Kirsi S. (2019)

 
Avaa tiedosto
Spruce galactoglucomannan - stabilized emulsions as essential fatty acid delivery systems for functionalized drinkable yogurt and oat-based beve.pdf (2.640Mt)
Lataukset 


Valoppi, Fabio
Maina, Ndegwa
Allén, Marja
Miglioli, Roberta
Kilpeläinen, Petri O.
Mikkonen, Kirsi S.

Julkaisusarja
European Food Research and Technology

Sivut
12 p.


Springer Nature
2019
by-sa
https://link.springer.com/article/10.1007%2Fs00217-019-03273-5#copyrightInformation
This article is distributed under the terms of the Creative Commons Attribution 4.0 International License (http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/), which permits unrestricted use, distribution, and reproduction in any medium, provided you give appropriate credit to the original author(s) and the source, provide a link to the Creative Commons license, and indicate if changes were made.
doi:10.1007/s00217-019-03273-5
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on
http://urn.fi/URN:NBN:fi-fe2019041712651
Collections
  • Julkaisut [87088]
jukuri@luke.fi | Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta
jukuri@luke.fi | Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus