Haku
Viitteet 1-4 / 4
Turhaan tuotettua ruokaa
(Maaseudun Tulevaisuus, 2013)
Alkutuotannon ruokahävikki halutaan mukaan kuvaan
(Maaseudun Tulevaisuus, 2013)
Kun puhutaan ruokahävikistä, huomio kääntyy usein ruokaketjun loppupäähän eli kuluttajiin ja ruokakauppoihin. Mutta mitä tapahtuu ketjun alkupäässä?
Ravintoloiden ruokahävikki tulee kalliiksi
(Maaseudun Tulevaisuus, 2013)
Julkiset ruokapalvelut eli koulut, päiväkodit, työpaikkaruokalat ja sairaalat tarjoavat yli puolet kodin ulkopuolella syötävistä annoksista.
Pääkaupunkiseudun asukas heittää roskiin 24 kiloa ruokaa vuodessa
(Maaseudun Tulevaisuus, 2013)