Haku
Viitteet 1-10 / 15
Prosessoinnin vaikutus kuitupitoisen rehun sulavuuteen sian ruoansulatuskanavan eri osissa
(Maaseutukeskusten Liitto, 1996)
Lihasikojen rehun aminohappotäydennykset ja vaiheruokinta typpipäästöjen vähentäjinä
(Maaseutukeskusten Liitto, 1995)
Aminohappotäydennysten avulla tapahtuvan raakavalkuaispitoisuuden alentamisen sekä valkuaisvaiheruokinnan avulla voidaan selvästi vähentää lihasikatuotannon typpipäästöjä huonontamatta tuotantotuloksia. Lysiini- ja ...
Ekstruder-käsitellyn koiran kuivaruuan raakavalkuaisen täydentäminen puhtailla aminohapoilla
(Maaseutukeskusten Liitto, 2000)
Lihasian lysiinin tarve typpitasetekniikalla määritettynä
(Maaseutukeskusten Liitto, 2000)
Ohra- ja rypsirouhelisäyksen vaikutus nurmisäilörehulla ruokitun lypsylehmän pötsistä virtaavien aminohappojen määrään
(Maaseutukeskusten Liitto, 2000)
Histidiinin annostustason vaikutus maidontuotantoon ja plasman aminohappoihin nurmisäilörehu-viljaruokinnassa
(Maaseutukeskusten Liitto, 1998)
Kasvunsääteiden vaikutukset aminohappojen sulavuuteen erityyppisillä rehuseoksilla
(Maaseutukeskusten Liitto, 1998)
Kuitulisäyksen vaikutus tärkkelysrankin aminohappojen sulavuuteen sialla
(Maaseutukeskusten Liitto, 1998)
Vehnäproteiinin aminohappojen sulavuus sioilla
(Maaseutukeskusten Liitto, 1996)
Nestemäisen vehnäproteiinin valkuaisen ja aminohappojen ohutsuolisulavuus on hyvä ja vertailukelpoinen soijarouheen vastaavien arvojen kanssa. Gluteenin poisto vehnäproteiinin valkuaisesta lisää jonkin verran välttämättömien ...