Haku
Viitteet 1-10 / 12
Maitoa siilo- tai paalirehulla
(Maaseudun Tulevaisuus, 2006)
Korjuuolosuhteet vaikuttivat kuivan, ilman säilöntäainetta tehdyn paalirehun ruokinnalliseen arvoon enemmän kuin lievästi esikuivatun, happosäilötyn siilorehun arvoon. Hyvässä säässä korjatut rehut lypsättivät lehmiä yhtä ...
Säilörehun korjuutekniikka ei vaikuta juustojen laatuun
(Maaseudun Tulevaisuus, 2006)
Juustonvalmistuksen taloudellisuus riippuu muun muassa maidosta saatavasta juustosaaliista sekä lopputuotteen aistittavasta ja mikrobiologisesta laadusta. Varsinaiseen juustosaaliiseen puolestaan vaikuttavat lehmärotu, ...
Herne- ja rypsirouhe säilörehuruokinnan valkuaistäydennyksenä
(Maaseudun Tulevaisuus, 1998)
Kevät- ja syyssäilörehun sekä valkuais- ja väkirehutason vaikutus maidontuotannossa
(Maaseudun Tulevaisuus, 1998)
Rypsinsiemen väkirehussa
(Maaseudun Tulevaisuus, 1998)
Käsitelty ohra ja maissi lypsylehmien väkirehuruokinnassa
(Maaseudun Tulevaisuus, 1999)
Herne ja rypsi valkuaisrehuina luonnonmukaisessa maidontuotannossa
(Maaseudun Tulevaisuus, 1999)
Typen hyväksikäyttöä maidontuotantoon voidaan tehostaa
(Maaseudun Tulevaisuus, 2000)
Maidontuotannon aiheuttamaa typpikuormitusta voidaan vähentää tarkentamalla lannan käsittelyä ja levitystä, sillä jopa yli puolet lietelannan liukoisesta typestä saattaa haihtua ammoniakkina ilmaan lannan käsittelyn ja ...
Ruokintamuutosten haitalliset vaikutukset lehmien tuotantoon
(Maaseudun Tulevaisuus, 1949)
Säilörehu on maitotilallisten ykkösasia
(Maaseudun Tulevaisuus, 2006)
Säilörehun laatu heijastuu maitotiloilla eläinten terveyteen, lopputuotteen laatuun ja taloudelliseen tulokseen. Tilakoon kasvaminen asettaa onnistumiselle uudenlaisia haasteita.