Haku
Viitteet 1-10 / 48
Maitoa siilo- tai paalirehulla
(Maaseudun Tulevaisuus, 2006)
Korjuuolosuhteet vaikuttivat kuivan, ilman säilöntäainetta tehdyn paalirehun ruokinnalliseen arvoon enemmän kuin lievästi esikuivatun, happosäilötyn siilorehun arvoon. Hyvässä säässä korjatut rehut lypsättivät lehmiä yhtä ...
Heinä ja säilörehu karitsoiden ruokinnassa
(Maaseudun TulevaisuusMaaseudun Tulevaisuus, 1986)
Säilörehun korjuutekniikka ei vaikuta juustojen laatuun
(Maaseudun Tulevaisuus, 2006)
Juustonvalmistuksen taloudellisuus riippuu muun muassa maidosta saatavasta juustosaaliista sekä lopputuotteen aistittavasta ja mikrobiologisesta laadusta. Varsinaiseen juustosaaliiseen puolestaan vaikuttavat lehmärotu, ...
Vihreä linja voimaperäisti nurmiviljelyn
(Maaseudun TulevaisuusMaaseudun Tulevaisuus, 2004)
AIV-säilöntä ja nurmien optimaaliseen typpilannoitukseen perustuva säilörehun "vihreä linja" ovat suuria suomalaisia nurmiviljelyn innovaatioita. Näiden keksintöjen ansiosta nurmirehujemme laatu, valkuaispitoisuus, sulavuus ...
Säilörehun käyttöä voidaan tehostaa karitsoiden ruokinnassa
(Maaseudun TulevaisuusMaaseudun Tulevaisuus, 1985)
Herne- ja rypsirouhe säilörehuruokinnan valkuaistäydennyksenä
(Maaseudun Tulevaisuus, 1998)
Ureasta vai rypsistä valkuaislisä lypsylehmien säilörehu-heinäruokintaan
(Maaseudun TulevaisuusMaaseudun Tulevaisuus, 1986)
Kevät- ja syyssäilörehun sekä valkuais- ja väkirehutason vaikutus maidontuotannossa
(Maaseudun Tulevaisuus, 1998)
Herne ja rypsi valkuaisrehuina luonnonmukaisessa maidontuotannossa
(Maaseudun Tulevaisuus, 1999)
Maatalouskoelaitoksen kotieläinhoito-osasto
(Maaseudun Tulevaisuus, 1955)