Haku
Viitteet 1-5 / 5
Prosessoinnin vaikutus kuitupitoisen rehun sulavuuteen sian ruoansulatuskanavan eri osissa
(Maaseutukeskusten Liitto, 1996)
Ruisvehnä lihasikojen rehuna
(Maaseutukeskusten LiittoMaaseutukeskusten LiittoMaaseutukeskusten Liitto, 1998)
Ruisvehnä on kiinnostava tulokas lihasikojen rehuvalikoimaan. Moreno- ja Ulrika-ruisvehnät sisälsivät vähemmän raakavalkuaista ja raakakuitua ja enemmän tärkkelystä kuin ohra. Sioille tärkeimpien aminohappojen osuus ...
Duroc-risteytyksen vaikutus sianlihan laatuun
(Maaseutukeskusten LiittoMaaseutukeskusten LiittoMaaseutukeskusten Liitto, 1998)
Duroc-risteytyskarjun käyttö lihasikojen isänä (teurassiassa 25 % Duroc-perimää) ei vaikuta sikojen tuotanto-ominaisuuksiin lihasikakaudella. Duroc-risteytysten ruokahalu on suurempi vapaalla ruokinnalla verrattuna ...
Fytaasientsyymin tehokkuus ruokittaessa sikoja vehnäproteiiniliemellä
(Monila OyMaaseutukeskusten Liitto, 1997)
Siat kasvoivat yli 900 g/pv ruokinnoilla, joissa rehun sulavan fosforin määrä oli 81-88 % suomalaisesta ruokintasuosituksesta. Rehun epäorgaaninen fosforilisä voitiin täysin korvata fytaasientsyymillä sikojen loppukasvatuksessa, ...
Lihasikojen ruokinta
(Gummerus Kirjapaino OyMaaseutukeskusten Liitto, 1999)