Haku
Viitteet 1-3 / 3
Ruokinnalliset mahdollisuudet parantaa typen hyväksikäyttöä maidontuotannossa
(MTTMTT, 2003)
Tässä osassa selvitettiin typen hyväksikäyttöä maidontuotannossa. 55 kokeen ja 334 ruokinnan aineistossa se oli keskimäärin 28,1 %. Ruokintojen keskimääräinen raakavalkuaispitoisuus oli 16 %, keskimääräinen kuiva-aineen ...
Ruokinnalliset mahdollisuudet parantaa fosforin hyväksikäyttöä maidontuotannossa
(MTTMTT, 2003)
Ruokintatutkimuksissa selvitettiin ruokinnan vaikutusta fosforin hyväksikäyttöön maidontuotannossa. Havaintoja oli kaikkiaan 112. Fosforin hyväksikäyttö maidontuotantoon heikkeni (P<0,001), kun rehuannoksen fosforipitoisuus ...