Haku
Viitteet 1-10 / 83
Rypsi- ja soijapuriste puna-apilasäilörehun valkuaistäydennyksenä
(Suomen maataloustieteellinen seura, 2008)
Puna-apilasäilörehun ruokinnallinen arvo lypsylehmän ainoana karkearehuna ja seoksena heinäkasvisäilörehun kanssa
(Suomen maataloustieteellinen seura, 2008)
Lietelantaa ei saa levittää pitkään nurmeen
(Maaseudun Tulevaisuus, 2006)
Lietelannan hajalevitys pitkään nurmeen lisää lypsylehmille syötettävän säilörehun bakteeri-itiömäärää haitallisen paljon. Levitys myös lyhyeen kasvustoon voi olla haitallista, jos lietettä on paljon.
Maitoa siilo- tai paalirehulla
(Maaseudun Tulevaisuus, 2006)
Korjuuolosuhteet vaikuttivat kuivan, ilman säilöntäainetta tehdyn paalirehun ruokinnalliseen arvoon enemmän kuin lievästi esikuivatun, happosäilötyn siilorehun arvoon. Hyvässä säässä korjatut rehut lypsättivät lehmiä yhtä ...
Maitohappobakteeriympin ja kaliumsorbaatin vaikutus esikuivatun säilörehun laatuun ja pötsin käymistyyppiin
(Suomen maataloustieteellinen seura, 2004)
Säilörehun ensi- ja jälkikasvun korjuuajan sekä väkirehutäydennyksen vaikutus lypsylehmien maidontuotantoon
(Suomen Maataloustieteellinen Seura, 2004)
Säilörehun korjuutekniikka ei vaikuta juustojen laatuun
(Maaseudun Tulevaisuus, 2006)
Juustonvalmistuksen taloudellisuus riippuu muun muassa maidosta saatavasta juustosaaliista sekä lopputuotteen aistittavasta ja mikrobiologisesta laadusta. Varsinaiseen juustosaaliiseen puolestaan vaikuttavat lehmärotu, ...
Säilörehuntuotannon tehokkuus
(Luonnonvarakeskus, 2019)
Utilization and partition of dietary nitrogen in dairy cows fed grass silage-based diets
(American dairy science association, 2008)