Haku
Viitteet 1-8 / 8
Maitoa siilo- tai paalirehulla
(Maaseudun Tulevaisuus, 2006)
Korjuuolosuhteet vaikuttivat kuivan, ilman säilöntäainetta tehdyn paalirehun ruokinnalliseen arvoon enemmän kuin lievästi esikuivatun, happosäilötyn siilorehun arvoon. Hyvässä säässä korjatut rehut lypsättivät lehmiä yhtä ...
Säilörehun korjuutekniikka ei vaikuta juustojen laatuun
(Maaseudun Tulevaisuus, 2006)
Juustonvalmistuksen taloudellisuus riippuu muun muassa maidosta saatavasta juustosaaliista sekä lopputuotteen aistittavasta ja mikrobiologisesta laadusta. Varsinaiseen juustosaaliiseen puolestaan vaikuttavat lehmärotu, ...
Lypsykarjan pitkäaikaiskoe: Ensikoiden vuosituotos säilörehu- ja heinäruokinnalla
(Maaseudun TulevaisuusMaaseudun Tulevaisuus, 1983)
Rasvahappolisäys säilörehuvaltaisessa ruokinnassa lisää maidontuotosta
(Maaseudun Tulevaisuus, 1996)
Säilörehu on maitotilallisten ykkösasia
(Maaseudun Tulevaisuus, 2006)
Säilörehun laatu heijastuu maitotiloilla eläinten terveyteen, lopputuotteen laatuun ja taloudelliseen tulokseen. Tilakoon kasvaminen asettaa onnistumiselle uudenlaisia haasteita.
Nurmipalkokasvisäilörehuista maitoa
(Maaseudun Tulevaisuus, 2001)
Nurmipalkokasvisäilörehuja voidaan käyttää lypsylehmillä yksinomaisenakin karkearehuna, mutta suositeltavampaa on käyttää niitä seoksina nurmiheinäkasvisäilörehun kanssa. Tällöin typen hyväksikäyttö paranee ja puna-apilan ...
Tuore kelasilputtu ja tuore tarkkuussilputtu säilörehu lypsykarjan ruokinnassa
(Maaseudun TulevaisuusMaaseudun Tulevaisuus, 1980)
Lypsykarjan pitkäaikaiskoe : Hiehojen energian ja valkuaisen saanti säilärehu-vilja- ja heinä-vilja-urearuokinnalla
(Maaseudun TulevaisuusMaaseudun Tulevaisuus, 1988)