Haku
Viitteet 1-10 / 34
Märkäkuumennus tärkkelyksen entsymaattisen hajoamisen tehostajana I
(Suomen maataloustieteellinen seura, 1970)
Märkäkuumennus tärkkelyksen entsymaattisen hajoamisen tehostajana II
(Suomen maataloustieteellinen seura, 1970)
Effects of different sucrose levels on digestibility and mastication of hay and on yield and composition of milk in dairy cow
(Suomen maataloustieteellinen seura, 1971)
Rehuyhdistelmän sokeripitoisuuden vaikutus lehmien maidontuotantoon ja veriarvoihin
(Suomen maataloustieteellinen seura, 1973)
Sokeri- ja tärkkelyslisäyksen vaikutus säilrehun sulavuuteen ja typen pidättymiseen pässeillä
(Suomen maataloustieteellinen seura, 1973)
Sokeri- ja tärkkelyslisäyksen vaikutus säilörehun sulavuuteen ja typen pidättymiseen pässeillä
(Suomen maataloustieteellinen seura, 1973)
Ruokinnan vaikutus maidon koostumukseen ja ravintoarvoon
(Suomen maataloustieteellinen seura, 1974)
Puunjalostusteollisuuden jäteliemipulveri märehtijäin rehuna
(Suomen maataloustieteellinen seura, 1973)
Nurmikasvien koostumus, pepsiini-HCI-liukoisuus ja in vitro-sulavuus eri kasvuasteilla
(Suomen maataloustieteellinen seura, 1975)
On The Carbohydrate composition and nutritive value of some cereals
(Suomen maataloustieteellinen seura, 1970)