Haku
Viitteet 1-6 / 6
Ruohon esikuivatuksen, korjuukoneen,säilötyypin vaikutus säilörehun koostumukseen, laatuun ja ruokinta-arvoon II
(Maatalouden tutkimuskeskus, 1980)
Esikuivattu ja tuore säilörehu lypsykarjan ruokinnassa
(Maatalouden tutkimuskeskus, 1980)
Ruohon esikuivatuksen, korjuukoneen ja säilötyypin vaikutus säilörehun koostumukseen, laatuun ja ruokinta-arvoon I
(Maatalouden tutkimuskeskus, 1980)
Erilaisten kesäruokintamuotojen vertailua lypsykarjalla : I Laidun-, niitto- ja säilörehuruokinnan vaikutus lehmien tuotoksiin
(Maatalouden tutkimuskeskus, 1976)
Energian ja valkuaisen saannin vaikutus maidon koostumukseen nurmikasvivoittoisessa ruokinnassa
(Maatalouden tutkimuskeskus, 1975)
D-vitamiinilla luukatoa vastaan
(Maatalouden tutkimuskeskus, 2000)
D-vitamiini on välttämätön yhdiste, jotta luusto muodostuisi normaalisti. Kyseisen vitamiinin puutos aiheuttaa lapsille riisitaudin ja aikuisille osteomalasia-nimisen luunpehmenemistaudin. Lievä D-vitamiinin puutos saattaa ...