Haku
Viitteet 1-10 / 45
Maitoa siilo- tai paalirehulla
(Maaseudun Tulevaisuus, 2006)
Korjuuolosuhteet vaikuttivat kuivan, ilman säilöntäainetta tehdyn paalirehun ruokinnalliseen arvoon enemmän kuin lievästi esikuivatun, happosäilötyn siilorehun arvoon. Hyvässä säässä korjatut rehut lypsättivät lehmiä yhtä ...
Säilörehun ensi- ja jälkikasvun korjuuajan sekä väkirehutäydennyksen vaikutus lypsylehmien maidontuotantoon
(Suomen Maataloustieteellinen Seura, 2004)
Paljonko lehmä syö säilörehua?
(Pro Agria Maaseutukeskusten liitto, 2002)
Säilörehun korjuutekniikka ei vaikuta juustojen laatuun
(Maaseudun Tulevaisuus, 2006)
Juustonvalmistuksen taloudellisuus riippuu muun muassa maidosta saatavasta juustosaaliista sekä lopputuotteen aistittavasta ja mikrobiologisesta laadusta. Varsinaiseen juustosaaliiseen puolestaan vaikuttavat lehmärotu, ...
Effects of various glucogenic sources on production and metabolic responses of dairy cows fed grass silage-based diets
(American dairy science association, 2003)
Effects of casein and glucose on responses of cows fed diets based on restrictively fermented grass silage
(American dairy science association, 2003)
Säilörehusta maitoa tehokkaasti ja turvallisesti
(KymppimeijeritKymppimeijerit, 2003)
Säilörehun ensi- ja jälkikasvun korjuuajan sekä väkirehutäydennyksen vaikutus lypsylehmien maidontuotantoon
(Suomen maataloustieteellinen seura, 2004)