"Valaja, Jarmo" - Selaus tekijän mukaan Luonnonvarakeskuksen julkaisut
-
Feeding strategies for broilers in organic production
Venäläinen, Eija; Valaja, Jarmo; Perttilä, Sini; Tupasela, Tuomo (2003) -
Feeding value of red clover-grass, Persian clover and common vetch for pigs
Partanen, Kirsi; Valaja, Jarmo; Siljander-Rasi, Hilkka
NJF Report : 3 (Nordic Association of Agricultural Scientists, 2013) -
Fish bones - a highly available calcium source for growing pigs
Malde, M. K.; Graff, E.; Siljander-Rasi, Hilkka; Venäläinen, Eija; Julshamn, K.; Pedersen, J. I.; Valaja, Jarmo
Journal of animal physiology and animal nutrition : 5 (Blackwell Verlag, 2010) -
Foksiimi tehoaa kanapunkkiin
Tuovinen, Tuomo; Lindqvist, Bengt; Valkonen, Eija; Valaja, Jarmo
Suomen siipikarja : 2/08 (Suomen Siipikarjaliitto, 2008) -
Formic acid in blue fox feed, long term effects 2004-2006
Koskinen, Nita; Pölönen, Ilpo; Sepponen, Jussi; Valaja, Jarmo; Rekilä, Teppo (2007) -
Fosfori ja fytaasientsyymi munivien kanojen ruokinnassa
Valaja, Jarmo
Suomen siipikarja : 2 (Suomen Siipikarjaliitto, 2007) -
Fox's requirements for protein and amino acids
Koskinen, Nita; Valaja, Jarmo (2010) -
Functional and sensory properties of hen eggs with modified fatty acid compositions
Aro, Heikki; Rokka, T.; Valaja, Jarmo; Hiidenhovi, Jaakko; Huopalahti, Rainer; Ryhänen, Eeva-Liisa
Food & Function : 11 (Royal Society of Chemistry, 2011) -
Fytaasientsyymi parantaa rehun fosforin käyttökelpoisuutta ja luiden mineralisoitumista munivilla kanoilla
Valaja, Jarmo; Tuunainen, Petra; Koivunen, Erja
Suomen maataloustieteellisen seuran tiedote : 31 (Suomen Maataloustieteellinen Seura, 2014) -
Growth and fur characteristics of blue foxes (Alopex lagopus) fed diets with different protein levels and with or without DL-methionine supplementation in the growing-furring period
Dahlman, Tuula; Valaja, Jarmo; Jalava, Taina; Skrede, A.
Canadian journal of animal science (Agricultural Institute of Canada, 2003) -
Growth and skin quality of blue foxes raised on different protein and amino acid levels
Dahlman, Tuula; Valaja, Jarmo
NJF rapporter (NJF, 2003) -
Havaintoja orsien käytöstä ja kanojen jalkapohjien kunnosta virikehäkeissä
Valkonen, Eija; Valaja, Jarmo; Venäläinen, Eija (2003) -
Hehtolitrapainon vaikutus ohran aminohappojen ohutsuoli- ja kokonaissulavuuteen ja ME-arvoon broilereilla ja kukoilla : tutkimusraportti Rehuraisio Oy:lle 11.6.1999
Perttilä, Sini; Partanen, Kirsi; Valaja, Jarmo; Kiiskinen, Tuomo; Jalava, Taina (1999) -
Hehtolitrapainon vaikutus ohran ravintoaineiden sulavuuteen sialla : loppuraportti Rehuraisio Oy:lle 16.12.1999
Valaja, Jarmo; Partanen, Kirsi; Siljander-Rasi, Hilkka; Jalava, Taina (1999) -
Hehtolitrapainon vaikutus ohran sulavuuteen ja rehuarvoon lihasialla
Valaja, Jarmo
Rehumakasiini : 3 (Rehuraisio, 1999) -
Helven Säätiön ruokintatutkimukset 2001- 2006
Koskinen Nita; Valaja, Jarmo (2006)Helven Säätiön ruokintatutkimukset 2001 - 2006 Helven Säätiön viisivuotinen ruokintatutkimusprojekti alkoi toukokuussa 2001. Mahdollisuus viisivuotisen ruokintatutkimusprojektin aloittamiseen perustuu Helven Säätiöön ... -
Helves Stiftelses utfodringsforskning 2001 - 2006
Koskinen, Nita; Valaja, Jarmo (2006)Helves Stiftelses femåriga utfodringsprojekt inleddes i maj 2001. Möjligheten att inleda detta femåriga utfodringsprojekt grundar sig på de donationer som influtit till Helves Stiftelses fond för utfodringsforskning. Ett ... -
Herne maistuu siniketuillekin
Koskinen, Nita; Valaja, Jarmo
Koetoiminta ja käytäntö : 2(13.6.2005) (Maaseudun Tulevaisuus, 2005)Siniketut saivat tilaisuuden maistaa raakaa ja kypsytettyä hernettä turkiseläinrehussa. Sinikettujen kasvua ja rehunkulutusta seurattiin sekä nahkojen laatu arvosteltiin. Rehuista määritettiin myös ravintoaineiden ... -
Herne munivien kanojen rehuna
Valkonen, Eija; Valaja, Jarmo; Venäläinen, Eija (2005) -
Herne-kauraseos säilyy murskeena
Jaakkola, Seija; Saarisalo, Eeva; Vanhatalo, Aila; Valaja, Jarmo
Koetoiminta ja käytäntö : 2(13.6.2005) (Maaseudun Tulevaisuus, 2005)Viljan varastointi onnistuu hyvin murskesäilöttynä. Murskeviljan säilyminen perustuu happamuuteen ja hapettomuuteen, kuten nurmisäilörehunkin. Myös herneelle ja herne-viljaseokselle murskesäilöntä on varteenotettava ...