Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Henkilökunnan kirjautuminen
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Variety, time of harvest and conditions during growing season have impact on red clover isoflavone content

Mustonen, Eeva; Tuori, Mikko; Kurki, Päivi; Isolahti, Mika; Taponen, Juhani; Vanhatalo, Aila (2018)

 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Mustonen, Eeva
Tuori, Mikko
Kurki, Päivi
Isolahti, Mika
Taponen, Juhani
Vanhatalo, Aila

Julkaisusarja
Agricultural and Food Science

Volyymi
27

Numero
2

Sivut
102-109


Scientific Agricultural Society of Finland
2018
doi:10.23986/afsci.69781
Näytä kaikki kuvailutiedot
Collections
  • Julkaisut [82767]
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste