The potential of future foods for sustainable and healthy diets
Parodi, A.; LeipDe Boer, I.J.M.; Slegers, P.M.; Ziegler, F.; Temme, E.H.M.; Herrero, M.; Tuomisto, H.; Valin, H.; Van Middelaar, C.E.; Van Loon, J.J.A.; Van Zanten, H.H.E. (2018)
Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.
Parodi, A.
LeipDe Boer, I.J.M.
Slegers, P.M.
Ziegler, F.
Temme, E.H.M.
Herrero, M.
Tuomisto, H.
Valin, H.
Van Middelaar, C.E.
Van Loon, J.J.A.
Van Zanten, H.H.E.
Julkaisusarja
Nature Sustainability
Volyymi
1
Numero
12
Sivut
782-789
Nature Research
2018
Collections
- Julkaisut [87068]