Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

A pilot study: consumer acceptability of Polish style cooked sausages containing house cricket flour

Keto, Liisa; Stefanski, Tomasz; Isokangas, Antti; Rautio, Petra; Rokka, Susanna; Pihlanto, Anne (2018)

 
Tweet refworks
 
URI
https://journal.fi/smst/article/view/73139

Keto, Liisa
Stefanski, Tomasz
Isokangas, Antti
Rautio, Petra
Rokka, Susanna
Pihlanto, Anne

Julkaisusarja
Suomen Maataloustieteellisen Seuran tiedote

Numero
35/2018

Sivut
7 p.


Suomen Maataloustieteellinen Seura
2018
Näytä kaikki kuvailutiedot
Collections
  • Julkaisut [81028]
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta

Omat tiedot

Kirjaudu sisäänRekisteröidy
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste