Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Henkilökunnan kirjautuminen
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

The effect of heat treatments and homogenisation of cows’ milk on gastrointestinal symptoms, inflammation markers and postprandial lipid metabolism

Nuora, A.; Tupasela, Tuomo; Jokioja, J.; Tahvonen, Raija L.; Kallio, H.; Yang, B.; Viitanen, M.; Linderborg, K. M. (2018)

 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Nuora, A.
Tupasela, Tuomo
Jokioja, J.
Tahvonen, Raija L.
Kallio, H.
Yang, B.
Viitanen, M.
Linderborg, K. M.

Julkaisusarja
International Dairy Journal

Volyymi
85

Sivut
184-190


Elsevier
2018
doi:doi:10.1016/j.idairyj.2018.05.017
Näytä kaikki kuvailutiedot
Collections
  • Julkaisut [82788]
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste