Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Henkilökunnan kirjautuminen
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Oil, protein, chlorophyll, cadmium and lead contents of seeds in oil and fiber flax (Linum usitatissimum L.) cultivars and in oil hemp (Cannabis sativa L.) cultivar Finola cultivated in south-western part of Finland

Saastamoinen, Marketta; Eurola, Merja; Hietaniemi, Veli (2016)

 
Avaa tiedosto
MSaastamoinen.pdf (208.9Kt)
Lataukset 

URI
http://unitedscientificgroup.com/journals/ets/articles/v1n1/jfcn-013-marketta-saastamoinen.pdf

Saastamoinen, Marketta
Eurola, Merja
Hietaniemi, Veli

Julkaisusarja
Journal of Food Chemistry & Nanotechnology

Volyymi
2

Numero
2

Sivut
73-76


United Scientific Group
2016
by
http://unitedscientificgroup.com/journals/food-chemistry-and-nanotechnology/open-access/1
Copyright: © 2016 Saastamoinen et al. This is an Open Access article distributed under the terms of the Creative Commons Attribution 4.0 International License (CC-BY) (http:// creativecommons.org/licenses/by/4.0/) which permits commercial use, including reproduction, adaptation, and distribution of the article provided the original author and source are credited.
doi:10.17756/jfcn.2016-013
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on
http://urn.fi/URN:NBN:fi-fe201701131130
Collections
  • Julkaisut [87099]
jukuri@luke.fi | Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta
jukuri@luke.fi | Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus