Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Henkilökunnan kirjautuminen
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

The effect of pre-leaning and de-hulling on the DON, T-2 and HT-2 contents in oats

Hietaniemi, Veli; Rämö, Sari; Parikka, Päivi (2012)

 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Hietaniemi, Veli
Rämö, Sari
Parikka, Päivi

Julkaisusarja
NJF Report

Volyymi
8

Numero
10

Sivut
p. 45


Nordic Association of Agricultural Scientists
2012
Näytä kaikki kuvailutiedot
Collections
  • Julkaisut [84927]
jukuri@luke.fi | Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta
jukuri@luke.fi | Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus