- Selaus nimekkeen mukaan MTT:n selvityksiä
Viitteet 174-176 / 176
-
Ympäristö ja eettisyys elintarviketuotannossa - todentamisen ja tuotteistamisen haasteet
MTT:n selvityksiä : 11 (MTT, 2002)Suomalaisessa elintarviketuotannossa on viime vuosina panostettu runsaasti elintarvikkeiden laatuun ja tuotannon ympäristöarvojen kehittämiseen. Kuluttajan näkökulmasta elintarvikkeiden ympäristötiedon saatavuuden taso ... -
Ympäristöystävällinen elintarvike - palvikinkun ja kurkun tuotantoketjujen toimijoiden näkemyksiä
MTT:n selvityksiä : 69 (MTTMTT, 2004)Euroopan Unionin ympäristöohjelmassa korostetaan vihreiden markkinoiden luomista sekä rohkaistaan yrityksiä ja kuluttajia ympäristöystävällisempiin käytäntöihin. Myös kansallinen elintarviketalouden laatustrategia korostaa ... -
Yritystuki maaseudun kehittämisen välineenä - maaseudun mikroyritykset ja yritystukien kohdentuminen
MTT:n selvityksiä : 95 (MTT taloustutkimus, 2005)Maaseudun yrittäjyys on maassamme kaupunkeihin verrattuna pienimuotoisempaa. Mikroyritysten eli alle kymmenen henkilötyövuotta työllistävien yritysten merkitys alueiden elinvoimaisuudelle korostuu koko maassa, mutta etenkin ...