Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskusta edeltävien organisaatioiden sarjat
  • MTT:n julkaisusarjat
  • Valtion maatalouskoetoiminnan julkaisuja
  • Näytä viite
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskusta edeltävien organisaatioiden sarjat
  • MTT:n julkaisusarjat
  • Valtion maatalouskoetoiminnan julkaisuja
  • Näytä viite

Keitetyn, keittäen säilötyn ja raa'an perunan ravintoarvosta lihotussikojen ruokinnassa

Hyppölä, Kalervo (1942)

 
Tweet refworks
 
Avaa tiedosto
valmtkt_julk118.pdf (1.938Mt)
Lataukset 


Hyppölä, Kalervo

Julkaisusarja
Valtion maatalouskoetoiminnan julkaisuja

Numero
118

Sivut
22, [1] s


Maatalouskoelaitos
1942
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on
http://urn.fi/URN:NBN:fi-fe2015081110922
Collections
  • Valtion maatalouskoetoiminnan julkaisuja [134]
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta

Omat tiedot

Kirjaudu sisäänRekisteröidy
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste