Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Henkilökunnan kirjautuminen
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Higher antioxidant and lower cadmium concentrations and lower incidence of pesticide residues in organically grown crops: a systematic literature review and meta-analyses

Barański, Marcin; Średnicka-Tober, Dominika; Volakakis, Nikolaos; Seal, Chris; Sanderson, Roy; Stewart, Gavin B.; Benbrook, Charles; Biavati, Bruno; Markellou, Emilia; Giotis, Charilaos; Gromadzka-Ostrowska, Joanna; Rembiałkowska, Ewa; Skwarło-Sońta, Krystyna; Tahvonen, Raija; Janovská, Dagmar; Niggli, Urs; Nicot, Philippe; Leifert, Carlo (2014)

 
Avaa tiedosto
Baranski.pdf (647.3Kt)
Lataukset 


Barański, Marcin
Średnicka-Tober, Dominika
Volakakis, Nikolaos
Seal, Chris
Sanderson, Roy
Stewart, Gavin B.
Benbrook, Charles
Biavati, Bruno
Markellou, Emilia
Giotis, Charilaos
Gromadzka-Ostrowska, Joanna
Rembiałkowska, Ewa
Skwarło-Sońta, Krystyna
Tahvonen, Raija
Janovská, Dagmar
Niggli, Urs
Nicot, Philippe
Leifert, Carlo

Julkaisusarja
British Journal of Nutrition

Volyymi
112

Numero
5

Sivut
794-811


Cambridge University Press
2014
doi:doi:10.1017/S0007114514001366
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on
http://urn.fi/URN:NBN:fi-fe201706207395
Collections
  • Julkaisut [87133]
jukuri@luke.fi | Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta
jukuri@luke.fi | Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus