Luke
 

Reilu sianlihaketju alkaa hyvästä kohtelusta ja päättyy reiluun hinnoitteluun

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.

Pysyvä osoite

Tiivistelmä

Kuluttajan luottamusta ruoantuotannon eettisyyteen koetellaan lähes päivittäin. Lihantuotantoa ravistelevat toistuvasti toimintatapoihin liittyvät kohut. Monen kuluttajan käsitys sian ja sianlihantuottajan arjesta ja lihantuotannon reiluudesta muodostuu vain median välityksellä.

ISBN

OKM-julkaisutyyppi

D1 Artikkeli ammattilehdessä

Julkaisusarja

Maaseudun Tiede

Volyymi

70

Numero

4(16.12.2013)

Sivut

Sivut

6

ISSN

1796-8763

DOI