Työkaluja ympäristöjalanjälkien pienentämiseen
Maaseudun Tiede
2013
Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.
Pysyvä osoite
Tiivistelmä
Resursseja tehokkaasti käyttävän ja vastuullisen ruokaketjun edistäminen on yksi keskeisimpiä lähtökohtiamme. Parannettavaa on kaikilla koko ketjussa, ja suurin pulma onkin löytää erityyppisille tuotantoketjuille keinot vähentää ympäristövaikutuksia.
ISBN
OKM-julkaisutyyppi
D1 Artikkeli ammattilehdessä
Julkaisusarja
Maaseudun Tiede
Volyymi
70
Numero
3(28.10.2013)
Sivut
Sivut
2
ISSN
1796-8763