Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

The glycaemic and C-peptide responses of foods rich in dietary fibre from oat, buckwheat and lingonberry

Rokka, Susanna; Ketoja, Elise; Järvenpää, Eila; Tahvonen, Raija (2013)

 
Tweet refworks
 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Rokka, Susanna
Ketoja, Elise
Järvenpää, Eila
Tahvonen, Raija

Julkaisusarja
International Journal of Food Sciences and Nutrition

Sivut
528-534


2013
doi:doi:10.3109/09637486.2013.763914
Näytä kaikki kuvailutiedot
Collections
  • Julkaisut [81050]
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta

Omat tiedot

Kirjaudu sisäänRekisteröidy
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste