Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Herkkuja alkuperäiskarjan maidosta

Tahvonen, Raija; Tupasela, Tuomo (2012)

 
Tweet refworks
 
URI
http://issuu.com/mttelo/docs/mtiede_3_2012?mode=window&backgroundColor=%23222222

Tahvonen, Raija
Tupasela, Tuomo

Julkaisusarja
Maaseudun Tiede

Volyymi
69

Numero
3(22.10.2012)

Sivut
20


Maaseudun tulevaisuus
2012
Näytä kaikki kuvailutiedot
Tiivistelmä
Ääriolosuhteisiin sopeutuneen suomenlehmän maito sopii hyvin herkkutuotteisiin. Muutamat pienmeijerit valmistavat siitä jo juustoja. Kotikeittiössä maidosta voi tehdä vaikkapa viiliä.
Collections
  • Julkaisut [81202]
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta

Omat tiedot

Kirjaudu sisäänRekisteröidy
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste