Ympäristövaikutuksista siirrytään kestävyyden tarkasteluun
Maaseudun tulevaisuus
2012
Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.
Pysyvä osoite
Tiivistelmä
Kuluttajille suositellaan kasvisvoittoista ruokaa ruoankulutuksen ilmastovaikutuksen vähentämiseksi. Suositus perustuu elinkaariarviointeihin, joissa ilmastovaikutus suhteutetaan kiloon tuotetta. Voiko erilaisia tuotteita kuitenkaan suoraan verrata toisiinsa, vaikka niiden merkitys ihmisen ravitsemukselle on erilainen? Kertovatko ympäristövaikutukset riittävästi ruoantuotannon kestävyydestä?
ISBN
OKM-julkaisutyyppi
D1 Artikkeli ammattilehdessä
Julkaisusarja
Maaseudun Tiede
Volyymi
69
Numero
3(22.10.2012)
Sivut
Sivut
5
ISSN
1796-8763