Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Henkilökunnan kirjautuminen
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Polar lipid fraction from oat (Avena sativa) : characterization and use as an o/w emulsifier

Kaimainen, Mika; Ahvenainen, Suvi; Kaariste, Mirka; Järvenpää, Eila; Kaasalainen, Martti; Salomäki, Mikko; Salonen, Jarno; Huopalahti, Rainer (2012)

 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Kaimainen, Mika
Ahvenainen, Suvi
Kaariste, Mirka
Järvenpää, Eila
Kaasalainen, Martti
Salomäki, Mikko
Salonen, Jarno
Huopalahti, Rainer

Julkaisusarja
European Food Research and Technology

Volyymi
235

Numero
3

Sivut
507-515


Springer
2012
doi:doi:10.1007/s00217-012-1780-1
Näytä kaikki kuvailutiedot
Collections
  • Julkaisut [87088]
jukuri@luke.fi | Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta
jukuri@luke.fi | Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus