Polar lipid fraction from oat (Avena sativa) : characterization and use as an o/w emulsifier
Kaimainen, Mika; Ahvenainen, Suvi; Kaariste, Mirka; Järvenpää, Eila; Kaasalainen, Martti; Salomäki, Mikko; Salonen, Jarno; Huopalahti, Rainer (2012)
Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.
Kaimainen, Mika
Ahvenainen, Suvi
Kaariste, Mirka
Järvenpää, Eila
Kaasalainen, Martti
Salomäki, Mikko
Salonen, Jarno
Huopalahti, Rainer
Julkaisusarja
European Food Research and Technology
Volyymi
235
Numero
3
Sivut
507-515
Springer
2012
Collections
- Julkaisut [87088]