An international network for improving health properties of food by sharing our knowledge on the digestive process
Dupont, Didier; Bordoni, Alessandra; Brodkorb, Andre; Capozzi, Francesco; Cirkovic Velickovic, Tanja; Corredig, Milena; Cotter, Paul D.; De Noni, Ivano; Gaudichon, Claire; Golding, Matt; Lea, Tor; Le Huërou-Luron, Isabelle; Mackie, Alan; Madsen, Charlotte; De Meulenaer, Bruno; Nys, Yves; Pihlanto, Anne; Recio, Isidra; Rémond, Didier; Requena, Teresa; Souchon, Isabelle; Swiatecka, Dominika; Turgeon, Sylvie; Vegarud, Gerd; Vreeburg, Robert; Weitschies, Werner; Wickham, Martin (2011)
Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.
Dupont, Didier
Bordoni, Alessandra
Brodkorb, Andre
Capozzi, Francesco
Cirkovic Velickovic, Tanja
Corredig, Milena
Cotter, Paul D.
De Noni, Ivano
Gaudichon, Claire
Golding, Matt
Lea, Tor
Le Huërou-Luron, Isabelle
Mackie, Alan
Madsen, Charlotte
De Meulenaer, Bruno
Nys, Yves
Pihlanto, Anne
Recio, Isidra
Rémond, Didier
Requena, Teresa
Souchon, Isabelle
Swiatecka, Dominika
Turgeon, Sylvie
Vegarud, Gerd
Vreeburg, Robert
Weitschies, Werner
Wickham, Martin
Julkaisusarja
Food Digestion
Volyymi
2
Numero
1-3
Sivut
23-25
Springer
2011
Collections
- Julkaisut [86739]