Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Henkilökunnan kirjautuminen
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Polyphenol and vitamin C contents in European commercial blackcurrant juice products

Mattila, Pirjo H.; Hellström, Jarkko; McDougall, Gordon; Dobson, Gary; Pihlava, Juha-Matti; Tiirikka, Timo; Stewart, Derek; Karjalainen, Reijo (2011)

 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Mattila, Pirjo H.
Hellström, Jarkko
McDougall, Gordon
Dobson, Gary
Pihlava, Juha-Matti
Tiirikka, Timo
Stewart, Derek
Karjalainen, Reijo

Julkaisusarja
Food chemistry

Volyymi
127

Numero
3

Sivut
1216-1223


Elsevier
2011
doi:doi:10.1016/j.foodchem.2011.01.129
Näytä kaikki kuvailutiedot
Collections
  • Julkaisut [84948]
jukuri@luke.fi | Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta
jukuri@luke.fi | Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus